انتصاب رئیس جدید کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه

جناب آقای دکتر حمیدرضا دزفولیان طی حکمی از سوی ریاست محترم دانشگاه به عنوان رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه منصوب گردیدند.

جناب آقای دکتر حمیدرضا دزفولیان طی حکمی از سوی ریاست محترم دانشگاه به عنوان رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه منصوب گردیدند.

در بخشی از ابلاغ ایشان آمده است، امید است با استفاده از ابزارهای روزآمد، ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات و تسهیلات کتابخانه ­ای را مهیا نمایید. استفاده از تجربیات همکاران هیأت علمی و غیرهیأت علمی، برنامه­ ریزی مدون و زمان ­بندی شده، مدیریت هزینه و آموزش شیوه استفاده اثربخش از پایگاه­ های اطلاعات علمی ملی و بین ­المللی، کتابخانه­ های دانشگاه و سایر دانشگاه­ های کشور، سفارش و خرید کتاب، نشریات علمی و مقالات غیرقابل دسترس و سایر تسهیلات مرتبط از اهم وظایف حضرتعالی در طی این دوره مدیریت می­باشد. بدیهی است که هماهنگی، همفکری و همدلی با معاونت محترم پژوهش و فناوری، تعامل با معاونین محترم پژوهشی و رؤسای کتابخانه دانشکده­ ها ضروری است.

ضمن عرض تبریک به جناب آقای دکتر حمیدرضا دزفولیان و آرزوی موفقیت برای ایشان در مسئولیت جدید، از تلاش ها و اقدامات ارزنده جناب آقای دکتر مرتضی یوسف صنعتی در طول تصدی رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه قدردانی می گردد.