اولین همایش کنترل و ابزار دقیق

به منظور گسترش دانش فنی و تبادل آخرین دستاوردهای علمی-تحقیقاتی توسط صنعتگران، پژوهشگران و اندیشمندان مراکز پژوهشی و دانشگاهی داخل و خارج از کشور و پیگیری و رصد رویدادهای علمی و تجاری مرتبط با کنترل و اتوماسیون صنعتی، اولین همایش سیستم های کنترل و ابزار دقیق درتاریخ هفتم آبان ماه 1393 توسط دانشگاه صنعتی اراک و قطب کنترل صنعتی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار خواهد شد.

کمیته برگزار کننده کنفرانس درصدد است با برگزاری نشست‌های علمی – تخصصی، سخنرانی های کلیدی، کارگاه‌های آموزشی، میزگرد های علمی و نمایشگاه علاقمندان را با آخرین دستاوردهای دانش فنی وچالشهای مرتبط با زمینه‌های مختلف کنترل و ابزار دقیق آشنا سازد. همچنین در راستای ارتقاء ارتباط صنعت و دانشگاه و حضور بیشتر صنعتگران، نشست های ویژه ای به صنعت اختصاص داده خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به وبسایت همایش مراجعه فرمایید: