عضویت در هیات تحریریه فصلنامه علمی-تخصصی «شبکه آزمایشگاه های علمی ایران»

به استحضار می رساند فصلنامه علمی-تخصصی «شبکه آزمایشگاه های علمی ایران» از سال 1395 منتشر می گردد. پیرو نامه مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی و فناوری وزارت علوم، این نشریه قصد دارد اعضای هیات تحریریه خود را از بین اساتید برجسته دانشگاه ها تکمیل نماید. لذا از علاقمندان دعوت می شود پس از ثبت نام در سایت نشریه به آدرس http://www.shaajournal.msrt.ir رزومه علمی خود را حداکثر تا تاریخ 31 اردیبهشت ماه به ایمیل نشریه به آدرس shaajournal@msrt.ir با عنوان «فراخوان عضویت در هیات تحریریه شاعا» ارسال نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مدیر داخلی نشریه سرکار خانم فلاحی (82234075) یا مدیر اجرایی سرکار خانم نقی زاده (09305411330) تماس حاصل نمایید.