پنجمین نمایشگاه و جشنواره نوآوری و فناوری ربع رشیدی

تبریز، میزبان نشستی یکروزه با حضور دست اندرکاران، نمایندگان حوزه صنعت و فناوری و نیز دانشگاه بود تا دستاوردها، چالش ها و موانع و راهکارهای برگزاری هر چه بهتر نمایشگاه و جشنواره های نوآوری و فناوری در سال جاری را که با عنوان 'rinotex 2017' برگزار می شود، بررسی کند.

نمایشگاه و جشنواره نوآوری و فناوری 'ربع رشیدی' تبریز نخستین بار 14 سال قبل برگزار شد تا بنیان اقدامی ارزشمند و ماندگار در حوزه نوآوری و فناوری ایران زمین استوار شود. این نمایشگاه و جشنواره زمینه ساز ورود ایده ها و فناوری های نو در سایه شرکت هیات های خارجی و تعامل آنان با مبدعان و فناوران ایران زمین می‌باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمایید: