کسب مقام ششم تیم ربوسینا در مسابقات بین المللی رباتیک آزاد ایران

دهمین دوره مسابقات بین المللی رباتیک آزاد ایران (Iran Open 2015) از تاریخ 19 الی 21 فروردین ماه در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار شد.

تیم روبوسینا به نمایندگی از دانشگاه بوعلی سینا در این مسابقات حضور داشت که در نهایت موفق به اخذ رتبه ششم در لیگ مین یاب اتوماتیک سایز کوچک گردید.

کمیته ملی ربوکاپ ایران و دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به عنوان برگزار کنندگان این مسابقات بودند. برای شرکت در این دوره ۷۳۰ تیم درخواست حضور دادند که از این بین ۳۴۵ تقاضا از ۱۵ کشور پذیرفته شده و در مسابقات حضور داشتند. ۳۰۹ تیم از ایران و ۳۶ تیم رباتیک دیگر از ۱۴ کشور: هلند، سوئیس، کانادا، پاکستان، انگلستان، آلمان، چین، مکزیک، آمریکا، هند، تایلند، مصر، بلژیک و کلمبیا در IranOpen 2015 شرکت کردند که از این تعداد، ۲۱۰ تیم دانشگاهی هستند.

دانشکده مهندسی توفیق روز افزون را برای دانشجویان عزیز تیم رباتیک از خداوند متعال خواستار است. اسامی اعضای تیم به شرح ذیل است:

1- سید داود هشدارپور

2- سعید معصومی