انتصاب مدیر گروه جدید گروه مهندسی عمران

تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

در حکمی از طرف ریاست دانشگاه آقای دکتر بهرام رضایی به عنوان مدیر گروه رشته مهندسی عمران منصوب گردید. در این حکم آمده است :

« با احترام و آرزوي توفيق الهي، نظر به مراتب تعهد و تجارب ارزنده جنابعالي و بنا به پيشنهاد رئيس محترم دانشكده مهندسي، به موجب اين ابلاغ با حفظ سمت آموزشي براي مدت 2 سال به عنوان مدير گروه عمران تعيين مي­‌گرديد.

انتظار مي‌رود با ابتكار، نوآوري و هم‌فكري و تعامل با ساير همكاران محترم دانشگاهي، به ويژه رياست محترم دانشكده در راستاي ارتقاء سطح علمي، آموزشي و پژوهشي گروه آموزشي و دانشكده گام‌هاي مؤثري برداريد. از خداوند منان توفيق روزافزون شما را مسألت مي‌نمايم.   »

بدینوسیله مسئولین دانشکده ضمن تبریک انتصاب ایشان، از زحمات جناب آقای دکتر اثنی عشری کمال تشکر و قدردانی را اعلام می‌دارند.