برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان "شبکه نوآوری های مردمی"

کد خبر: 6272    1395/11/11

گروه ترویج علم مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در نظر دارد با همکاری گروه سیاست­گذاری علم «دانشگاه جواهرلعل نهرو» کشور هند کارگاه آموزشی "شبکه نوآوری­های مردمی" (Grassroots Innovation Network)  را به زبان انگلیسی در تاریخ­های 28-27 بهمن ماه 1395 برگزار نماید. در این کارگاه دو روزه تلاش می­شود علاوه بر معرفی این مفهوم به نقشه راهی برای پژوهشها و سیاستگذاری­های مورد علاقه دو طرف ایرانی و هندی در آینده دست یافته شود.

اهداف کارگاه آموزشی

1. رسیدن به درکی مشترک از خلاقیت مردمی، انواع و سطوح آن، بافت تاریخی و مسیرهای پیش روی آن؛

2. بررسی انواع ارزشهایی که چنین خلاقیت­هایی می­توانند ایجاد کنند؛

3. بررسی انواع راه­هایی که از طریق آنها خلاقیت­ها و نوآوری­های مردمی می­توانند به نظام­های خلاقیت و نوآوری رسمی­تر پیوند بخورند؛

4. بحث و بررسی در باره چارچوب سیاست­گذاری مناسب برای تشویق و بسط خلاقیت­ها و نوآوری­های مردمی.

مخاطبان کارگاه

مدیران و سیاست­گذاران، دانشجویان تحصیلات تکمیلی، اعضای هیئت علمی، روزنامه­نگاران و سازمان­های مردم­نهاد.

شرایط شرکت­کنندگان

آشنایی کافی به زبان انگلیسی

اسامی مدرسان کارگاه

Dr. Saradinu Bhaduri

Dr. Hemant Kumar

علاقه­ مندان  برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره 88036144 داخلی 206 خانم نادرلویی تماس بگیرند و فایل پیوست را نیز مطالعه فرمایند.