معرفی پرتال ملی صنایع با فناوری پیشرفته

معرفی پرتال ملی صنایع با فناوری پیشرفته


تاریخ انتشار : Publish : نسخه قابل چاپ Print

با همت سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران سایتی ایجاد شده که حاوی بانک اطلاعاتی از فناوری های پیشرفته موجود در ایران مانند تجهیزات آزمایشگاهی، شرکتهای دانش بنیان فعال در این حوزه و ... می باشد و قابل استفاده برای تمامی افرادی است که احتیاج به استفاده و کسب اطلاعات و ارتباط با افراد صاحب فن هستند. کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی نیز بخشی از فعالیتها است. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه کنید: http://hitechiran.ir/

با همت سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران سایتی ایجاد شده که حاوی بانک اطلاعاتی از فناوری های پیشرفته موجود در ایران مانند تجهیزات آزمایشگاهی، شرکتهای دانش بنیان فعال در این حوزه و ... می باشد و قابل استفاده برای تمامی افرادی است که احتیاج به استفاده و کسب اطلاعات و ارتباط با افراد صاحب فن هستند. کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی نیز بخشی از فعالیتها است. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه کنید:
http://hitechiran.ir/

توضیحات بخش دربازه ما سایت مذکور:
بر اساس بند 6 جزء (و) ماده 16 قانون برنامه پنجم توسعه، استقرار نظام یکپارچه پایش و ارزیابی علم و فناوری کشور مورد تاکید قرار گرفته است. رصد وضعیت صنایع High-Tech کشور در مقیاس ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی و تعیین میزان دستیابی به اهداف اسناد بالادستی مبتنی بر نظام فراگیر و پویای آمار ثبتی و زمینه‌سازی، تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری موثر در سطوح مختلف حاکمیتی و عملیاتی، مورد تاکید قرار گرفته‌است. ازآنجائیکه دستیابی به اطلاعات جامع از فضای کسب و کار در این حوزه با دارا بودن ویژگیهایی نظیر سرعت، دقت، صحت، قابلیت اطمینان، امنیت، هزینه و کیفیت ضروری به نظر می‌رسد. لذا ایدرو با همکاری موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی برای پیشبرد اهداف سازمانی خود و همچنین تامین ابزارهایی برای تسهیل فرایندهای تصمیم در حوزه تولید و تجارت کالاهای با فناوری بالا ایجاد چنین پورتالی را در دستور کار خود قرار داده‌است. این پورتال عمدتاً توسعه یکی از جنبه‌های سیستم‌های اطلاعات فضای کسب و کار هایتیک در سطح ملی و بین‌المللی و در سطح سازمانی به ویژه در بخش هایتیک را در مرکز توجهات قرار می‌دهد. در واقع اطلاعاتی مرتبط با فضای کسب و کار هایتیک که ایدرو ،‌موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی و سازمان‌های متولی در حوزه کسب و کارهای هایتیک تولید و دریافت می کنند، مکانیزم‌ها و سیستم‌هایی که در این ارتباط مورد استفاده قرار می‌دهد، داده‌های خام پایه، اطلاعاتی که مورد تجزیه و تحلیل و یا پردازش قرار گرفته و برای تصمیم‌گیری مورد استفاده قرار می‌گیرند، به عنوان بخش اصلی فعالیت این پورتال را تشکیل می‌دهد. بدیهی است سرمایه‌گذاریها، اختصاص منابع و تصمیمات اتخاذ شده در حوزه آمار و اطلاعات هایتیک بایستی در قالب یک برنامه مدون هماهنگ و تنظیم گردد. اگر اشخاص و یا واحدهای سازمانی بصورت‌ پراکنده نسبت به‌اتخاذ بانکهای‌ اطلاعاتی اقدام‌ نمایند، نتیجه آن از هم‌ گسیختگی و ناهماهنگی در ارائه آمار و اطلاعات خواهد بود. این روند نحوه به اشتراک‌گذاری اطلاعات و جریان یک‌سویه اطلاعات به سمت مدیریت بالاتر سازمان را به‌شدت متأثر و حتی سایر حوزه‌های ستادی را خدشه‌دار خواهد نمود . البته تحقق کامل دستاوردها و منافع این پورتال، مستلزم مشارکت نهادها و سازمان‌های مرتبط در حوزه صنایع پیشرفته است که جلب مشارکت این‌ نهادها به عنوان یکی از محورهای فعالیت این پورتال شناخته می‌شود.