مهدی کریمی

مهدی کریمی

مهندسی / مهندسی مکانیک

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

1. "A simple method to design and analyze dynamic vibration absorber using dimensional analysis"
    Mahdi Karimi, مهرداد شمشادي, Naghmeh Firoozfam
    JOURNAL OF VIBRATION AND CONTROL, Vol. , pp.73-81, 2021
  2. "Numerical investigation and optimization the mechanical behavior of thin-walled tubes with combined geometric"
    فرشيد خلوصي, سامان جعفري كلكان, Mahdi Karimi
    Journal of Computational and Applied Research in Mechanical Engineering, Vol. , pp.127-138, 2021
  3. "Effect of impeller diameter on dynamic response of a centrifugal pump rotor"
    alireza Shooshtari, Mahdi Karimi, مهرداد شمشادي, Sareh Seraj
    Vibration, Vol. , pp.117-129, 2021
  4. "A Simple Method to Design and Analyze Dynamic Vibration Absorber of Pipeline Structure Using Dimensional Analysis"
    مهرداد شمشادي, Mahdi Karimi, Farzad Veysi
    SHOCK AND VIBRATION, Vol. , 2020
  5. "Experimental and finite-element free vibration analysis and artificial neural network based on multi-crack diagnosis of non-uniform cross section beam"
    Behzad Asmar, Mahdi Karimi, foad nazari, علي بلندگرامي
    Journal of Computational and Applied Research in Mechanical Engineering, Vol. , pp.1-11, 2015
  6. "Prediction of J-Integral dependence to residual stress and crack depth on NACA 0012-34 using FE and ANN"
    اميررضا حسين زاده يحيائي, Mahdi Karimi
    Engineering Solid Mechanics, Vol. , pp.103-110, 2015
  7. "Electro-thermal vibrationofasmartcouplednanobeamsystemwith aninternal flowbasedonnonlocalelasticitytheory"
    وحيد عطابخشيان, alireza Shooshtari, Mahdi Karimi
    Physica B: Condensed Matter, Vol. , pp.375-382, 2015
  8. "A Novel Scheme for Flexible NURBS-Based C2 PH Spline Curve Contour Following Task using Neural Network"
    javad Jahanpour, Shahab Ilbeigi, Mahdi Karimi
    International Journal of Precision Engineering and Manufacturing, Vol. , pp.2659-2672, 2014
  9. "Large amplitude vibration prediction of rectangular plates by anoptimal artificial neural network ANN"
    Mahdi Karimi, alireza Shooshtari, سهيل رضوي
    Journal of Computational and Applied Research in Mechanical Engineering, Vol. , pp.55-65, 2014
  10. "Modeling, analysis and multi-objective optimization of twistextrusion process using predictive models and meta-heuristicapproaches, based on finite element results"
    حامد بختياري, Mahdi Karimi, Sina Rezazadeh
    JOURNAL OF INTELLIGENT MANUFACTURING, Vol. , pp.1-11, 2014
  11. "بررسی تجربی و عددی تاثیر سوراخ بر مشخصات فروپاشی مخروطهای ناقص ته بسته تحت بارگذاری محوری شبه استاتیکی"
    صابر چهاردولی، مهدی کریمی، هنگامه هادیان
    مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز، نسخه ، صفحات:57-67، 1397
  12. "برنامه ریزی حرکت یک ربات افزوده در یک محیط نامعین با استفاده از کنترل فازی مستقل زاویه ی اعضاء"
    مهدی کریمی، امین دادستان
    مهندسی مکانیک شریف، نسخه ، صفحات:121-127، 1396
  13. "طراحی جاروبک پتانسیومتر موتور XU7 و تشخیص معیوب بودن آن با روش پردازش سیگنال"
    مهدی کریمی، حامد شرکایی، علیرضا شوشتری
    مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز، نسخه ، صفحات:219-227، 1396
  14. "بررسی عملکرد دو الگوریتم ژنتیک و اجنماع ذرات در بهینه سازی مسئله CGAM"
    مهدی کریمی، بهداد احراریزدی، بهنام احرار یزدی
    مهندسی مکانیک شریف، نسخه ، صفحات:129-136، 1396
  15. "تحلیل ارتعاشات غیرخطی یک واگن مسافری شش درجه آزادی و استفاده از جاذب دینامیکی در حالت تشدید اولیه و بهینهسازی با استفاده از الگوریتم ژنتیک"
    مهدی کریمی، آرش نعیمی آبکناری، نیما حق شناس
    پژوهشنامه حمل و نقل، نسخه ، صفحات:157-178، 1396
  16. "بررسی عددی و تجربی تاثیر ترک بین لایه ای بر ارتعاشات آزاد ورق ساندویچی موج دار با پوشش کامپوزیتی"
    آرش نعیمی آبکناری، مهدی کریمی
    مهندسی مکانیک مدرس، نسخه ، صفحات:39-55، 1395
  17. "عیبیابی خودکار کمپرسور سهبالهای با استفاده از تبدیل موجک و ماشین بردار پشتیبان"
    سعید علی آبادی فراهانی، مهدی کریمی
    علوم کاربردی و محاسباتی در مکانیک، نسخه ، صفحات:19-34، 1394

مقالات علمی ارائه شده در همایش‌ها

1. "Multy-Crack Detection in Helicopter Main Blade"
    Mahdi Karimi, Nima Hagh Shenas, محمدرضا رستمي
    1st National Conference on Helicopter Engineering, 2014
  2. "Crack Identification in Helicopter Main Blade"
    Mahdi Karimi, Nima Hagh Shenas, Farshid Bazmi
    1st National Conference on Helicopter Engineering, 2014
  3. "بررسی کاهش ارتعاشات سیستم تعلیق کامیون با استفاده از ترکیب سیستم تعلیق شاسی و سیستم تعلیق کابین"
    میثم پرهیخته، علیرضا شوشتری، مهدی کریمی
    چهارمین کنفرانس بین المللی مهندسی مکانیک مواد و متالوژی، 1399
  4. "کاربرد الگوریتم ژنتیک در بهینه سازی شبکه های توزیع آب شهری با استفاده از تابع جریمه اصلاح شده"
    مهدی کریمی، آمنه شریعتی، فرشاد عباسی، حامد بختیاری، سعید کیانی
    چهارمین کنگره بین المللی عمران، معماری و توسعه شهری، 1395
  5. "طراحی کنترلر و فیدبک حالت در سیستم ردیاب خورشیدی دو محوره و بررسی تاثیر آن بر رفتار سیستم"
    رحیم نعیمی نوبندگانی، مهدی کریمی
    اولین کنفرانس بین المللی مهندسی مکانیک و هوا و فضا، 1395
  6. "آنالیز ارتعاشی پروانه پمپ گریز از مرکز شعاعی در دو حالت سالم و معیوب"
    مسعود حاتمی گروسی، مهدی کریمی
    سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در مهندسی برق، مکانیک مکاترونیک، 1394
  7. "بهینه سازی حرکت بازوی مکانیکی افزوده در محیط با موانع متحرک با اندیس مهارت پذیری بهبود یافته"
    مهدی کریمی، امین دادستان
  8. "آنالیز ارتعاشات لینک خارجی زنجیر غلتکی با روش المان محدود و پیش بینی ترک با شبکه عصبی مصنوعی"
    آزاده طاهری، مهدی کریمی
    دهمین کنفرانس نگهداری ملی نگهداری و تعمیرات، 1394
  9. "تحلیل ارتعاشات غیرخطی یک سیستم جاذب ارتعاشی با استفاده از روشمقیاس های چندگانه زمانی"
    مهدی کریمی، علیرضا شوشتری، سجاد خراسانی
    چهارمین کنفرانس بین المللی آکوستیک و ارتعاشات، 1393
  10. "آنالیز ارتعاشات ازاد شفت های مدرج محوری به کمک الگوریتم بهینه سازی پرندگان و شبکه عصبی مصنوعی"
    رها سلطانی، مهدی کریمی، امیره نوربخش، فواد نظری